Merk en Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Merk en Mediation uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!