error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Merk en Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Merk en Mediation uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Merk en Mediation
Branche
Mediation
KVK
60857927
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators