Merhottein | Kanning advocaten en mediators is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om goede offertes te ontvangen van bemiddelaars in Bloemendaal laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Merhottein | Kanning advocaten en mediators uit Bloemendaal levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Bloemendaal.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bloemendaal.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!