error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mentor Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van Wedde laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mentor Mediation uit Wedde goed.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Wedde.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Wedde.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Mentor Mediation
Branche
Mediation
KVK
55830641
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators