Meer informatie over wat Mentor Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Wedde.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Wedde.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Wedde.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mentor Mediation uit Wedde op de juiste plek.