MenkveldMediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Maarssen laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? MenkveldMediation uit Maarssen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Maarssen.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Maarssen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!