error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mend-it mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in Blaricum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mend-it mediation uit Blaricum goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Blaricum.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Blaricum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Mend-it mediation
  • Meentzoom 19, 1261XA, Blaricum
  • 06-53773618
  • mend-it.nl
Branche
Mediation
KVK
58408819
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-07-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators