Ontdekken wat Melchior & Doceo of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Breda laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Breda.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Melchior & Doceo uit Breda verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.