error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meinema Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Om goede offertes in te zien van mediators in de buurt van Leeuwarden laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Meinema Mediation uit Leeuwarden verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Leeuwarden.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Meinema Mediation
Branche
Mediation
KVK
01165424
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators