Meinema Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Leeuwarden laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meinema Mediation uit Leeuwarden op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Leeuwarden.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Leeuwarden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!