error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Voorburg.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Voorburg.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening uit Voorburg goed.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Voorburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening
Branche
Mediation
KVK
27351992
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-01-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators