error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Voorburg.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening uit Voorburg op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Voorburg.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Voorburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

MeijerLiebregs Mediation en Juridische Dienstverlening
Branche
Mediation
KVK
27351992
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-01-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators