Meer informatie over wat Meijer - Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Almelo.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Almelo.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meijer - Mediation uit Almelo op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Almelo.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.