Meijer Advocaten & Belastingadviseurs B.V. is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meijer Advocaten & Belastingadviseurs B.V. uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.