Ontdekken wat Meester Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Hoorn.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hoorn.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meester Mediation uit Hoorn goed.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Hoorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.