Meester in Geld is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Rijswijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Meester in Geld uit Rijswijk biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Rijswijk.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Rijswijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!