error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Meester in Geld of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in Rijswijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Meester in Geld uit Rijswijk verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Rijswijk.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rijswijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Meester in Geld
Branche
Mediation
KVK
61464066
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators