Meer dan Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Kudelstaart.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Meer dan Mediation uit Kudelstaart op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Kudelstaart.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Kudelstaart.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!