error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer dan Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Kudelstaart.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Meer dan Mediation uit Kudelstaart goed.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Kudelstaart.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Kudelstaart.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Meer dan Mediation
Branche
Mediation
KVK
33265189
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators