Erachter komen wat Meekes Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Hengelo laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Hengelo.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Hengelo.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Meekes Mediation uit Hengelo biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.