Meekel Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Amstelveen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Amstelveen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Amstelveen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meekel Mediation uit Amstelveen op de juiste plek.