error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mediators Network of een andere mediator voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Apeldoorn laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediators Network uit Apeldoorn op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Apeldoorn.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Mediators Network
  • Polkastraat 25, 7323KZ, Apeldoorn
  • 06-44804660
  • mnwk.nl
Branche
Mediation
KVK
08091362
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-08-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators