error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mediators Collectief of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediators Collectief uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Mediators Collectief
Branche
Mediation
KVK
72616350
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-09-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators