Meer informatie over wat Mediators Collectief of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Mediators Collectief uit Amsterdam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!