Weten wat Mediationservices of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Utrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Utrecht.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediationservices uit Utrecht op de juiste plek.