Ontdekken wat Mediationpraktijk Van Leeuwen | Koudijs of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Zaltbommel.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediationpraktijk Van Leeuwen | Koudijs uit Zaltbommel goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Zaltbommel.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Zaltbommel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!