error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediationpraktijk Twente of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Rossum laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediationpraktijk Twente uit Rossum verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Rossum.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rossum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mediationpraktijk Twente
Branche
Mediation
KVK
58333010
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators