Mediationpraktijk Twente is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Rossum.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Mediationpraktijk Twente uit Rossum verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rossum.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Rossum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!