Meer informatie over wat Mediationpraktijk Peize of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Peize laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Mediationpraktijk Peize uit Peize levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Peize.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Peize.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!