error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediationpraktijk Peize of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in Peize laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediationpraktijk Peize uit Peize op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Peize.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Peize.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mediationpraktijk Peize
Branche
Mediation
KVK
55840914
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators