error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediationpraktijk Houten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Houten laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediationpraktijk Houten uit Houten goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Houten.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Houten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Mediationpraktijk Houten
Branche
Mediation
KVK
30197784
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-08-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators