Mediationpraktijk Haarlemmermeer is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Hoofddorp.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Mediationpraktijk Haarlemmermeer uit Hoofddorp verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Hoofddorp.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Hoofddorp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!