error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediationpraktijk Haarlemmermeer of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Hoofddorp laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Mediationpraktijk Haarlemmermeer uit Hoofddorp verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Hoofddorp.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Hoofddorp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Mediationpraktijk Haarlemmermeer
Branche
Mediation
KVK
55019625
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators