Weten wat Mediationpraktijk De Witte Vlag of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Leeuwarden laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediationpraktijk De Witte Vlag uit Leeuwarden op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Leeuwarden.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!