Meer informatie over wat Mediationpraktijk De Werkplaats of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Doorn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Doorn.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Mediationpraktijk De Werkplaats uit Doorn verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Doorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.