error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediationpraktijk De Werkplaats of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Doorn laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediationpraktijk De Werkplaats uit Doorn op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Doorn.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Doorn.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mediationpraktijk De Werkplaats
  • Oude Arnhemse Bovenweg 12, 3941XM, Doorn
  • 06-22540365
  • mpdw.nl
Branche
Mediation
KVK
67877648
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators