MediationPoint BV is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Groningen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Groningen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Groningen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij MediationPoint BV uit Groningen op de juiste plek.