error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat MediationMoves of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij MediationMoves uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

MediationMoves
  • Pedro de Medinalaan 132, 1086XR, Amsterdam
  • 0648133738
Branche
Mediation
KVK
54825385
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-03-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators