MediationMoves is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij MediationMoves uit Amsterdam op de juiste plek.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!