error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mediationmark of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Helvoirt laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediationmark uit Helvoirt op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Helvoirt.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Helvoirt.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediationmark
Branche
Mediation
KVK
24290617
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-02-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators