Weten wat MediationManagers BV of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Nijmegen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij MediationManagers BV uit Nijmegen goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Nijmegen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!