error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat MediationManagers BV of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Nijmegen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? MediationManagers BV uit Nijmegen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

MediationManagers BV
Branche
Mediation
KVK
73567396
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-01-2019
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators