Meer informatie over wat Mediatio.nl of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Amsterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Mediatio.nl uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.