error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediationhuis Alkmaar of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Alkmaar.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediationhuis Alkmaar uit Alkmaar op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Alkmaar.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Alkmaar.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mediationhuis Alkmaar
Branche
Mediation
KVK
37140903
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-04-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators