Mediationhouse is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Boxtel.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediationhouse uit Boxtel verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Boxtel.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Boxtel.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!