MediationBuro Limburg René Gerritsen is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Weert.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Weert.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Weert.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? MediationBuro Limburg René Gerritsen uit Weert biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.