error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat MediationBuro Limburg René Gerritsen of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de regio van Weert.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? MediationBuro Limburg René Gerritsen uit Weert levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Weert.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Weert.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

MediationBuro Limburg René Gerritsen
Branche
Mediation
KVK
60620919
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators