error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

MediationBuro Limburg Janneke Lenssen is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Elsloo laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? MediationBuro Limburg Janneke Lenssen uit Elsloo verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Elsloo.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Elsloo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

MediationBuro Limburg Janneke Lenssen
Branche
Mediation
KVK
60560053
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators