Mediationbureau Midden-Nederland is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Utrecht.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Utrecht.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediationbureau Midden-Nederland uit Utrecht op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.