Mediationbureau Eindhoven is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Eindhoven.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediationbureau Eindhoven uit Eindhoven goed.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Eindhoven.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!