mediation4us is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Barendrecht.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? mediation4us uit Barendrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Barendrecht.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Barendrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!