error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

mediation4us is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie Om passende offertes te ontvangen van mediators in de regio van Barendrecht laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? mediation4us uit Barendrecht verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Barendrecht.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Barendrecht.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

mediation4us
  • Willem-Alexanderplantsoen 72, 2991NG, Barendrecht
  • 06-41924627
  • mediation4us.nl
Branche
Mediation
KVK
51051435
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators