error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation4People is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Zeist laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation4People uit Zeist goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Zeist.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zeist.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Mediation4People
Branche
Mediation
KVK
61920118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators