error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation4People is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Zeist.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Zeist.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation4People uit Zeist goed.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Zeist.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Mediation4People
Branche
Mediation
KVK
61920118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators