error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Zoetermeer is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Zoetermeer laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation Zoetermeer uit Zoetermeer verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zoetermeer.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Zoetermeer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mediation Zoetermeer
Branche
Mediation
KVK
27377298
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-04-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators