error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Visie is een mediator die jou kan helpen met een conflict Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Enschede laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Mediation Visie uit Enschede levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Enschede.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Enschede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation Visie
Branche
Mediation
KVK
08170865
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators