Weten wat Mediation Visie of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de omgeving van Enschede.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Enschede.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Visie uit Enschede op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Enschede.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.