Meer informatie over wat Mediation Verrijkt of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediators in 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Verrijkt uit 's-Gravenhage goed.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.