error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Verlicht is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Voorschoten.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Mediation Verlicht uit Voorschoten verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Voorschoten.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Voorschoten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Mediation Verlicht
Branche
Mediation
KVK
27330234
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators