error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mediation vanuit de Betuwe of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Kapel Avezaath laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation vanuit de Betuwe uit Kapel Avezaath op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Kapel Avezaath.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Kapel Avezaath.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation vanuit de Betuwe
Branche
Mediation
KVK
50422898
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators