error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mediation vanuit de Betuwe of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Kapel Avezaath.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Kapel Avezaath.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation vanuit de Betuwe uit Kapel Avezaath goed.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Kapel Avezaath.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Mediation vanuit de Betuwe
Branche
Mediation
KVK
50422898
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators