Mediation Trainingsinstituut MTi BV is een mediator die jou kan helpen met een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in Amersfoort laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amersfoort.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Trainingsinstituut MTi BV uit Amersfoort goed.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.