error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Trainingsinstituut MTi BV is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Amersfoort laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Mediation Trainingsinstituut MTi BV uit Amersfoort biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amersfoort.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amersfoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Mediation Trainingsinstituut MTi BV
  • Koningin Wilhelminalaan 21, 3818HN, Amersfoort
  • 033 4228285
  • mediation.nl
Branche
Mediation
KVK
32099773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-12-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators