Meer informatie over wat Mediation & Training Network The Lime Tree b.v. of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Bilthoven.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Bilthoven.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation & Training Network The Lime Tree b.v. uit Bilthoven goed.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bilthoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.