error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Sneek is een mediation specialist die jou kan assisteren met een conflict Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Sneek.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Sneek uit Sneek op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Sneek.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Sneek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Mediation Sneek
Branche
Mediation
KVK
01143992
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-02-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators