error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Regio Noord is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Greonterp laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Regio Noord uit Greonterp goed.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Greonterp.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Greonterp.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mediation Regio Noord
Branche
Mediation
KVK
32063173
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-06-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators