Mediation Regio Noord is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Greonterp.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Greonterp.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Regio Noord uit Greonterp goed.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Greonterp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.