Mediation Praktijk Venlo is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Venlo.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Mediation Praktijk Venlo uit Venlo biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Venlo.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Venlo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!