error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Praktijk Venlo is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Venlo.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Mediation Praktijk Venlo uit Venlo levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Venlo.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Venlo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Mediation Praktijk Venlo
Branche
Mediation
KVK
12059463
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators