error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediation Praktijk Uden of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Uden laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Praktijk Uden uit Uden op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Uden.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Uden.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mediation Praktijk Uden
Branche
Mediation
KVK
64358283
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators