Ontdekken wat Mediation Praktijk Uden of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediators in de buurt van Uden laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation Praktijk Uden uit Uden verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Uden.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Uden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!