Meer informatie over wat Mediation Praktijk Brabant of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Teteringen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Teteringen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Praktijk Brabant uit Teteringen op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Teteringen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.